En bra massage för min fibromyalgi

God morgon, god morgon! Hoppas ni har haft en bra arbetsvecka och att ni nu ser fram emot helg, jag ser verkligen fram emot helg och ledighet. Framförallt för att jag efter jobbet idag ska gå på en massage i Åtvidaberg hos företaget Helhetens Massage & Friskvård.

Flera gånger förut har jag vänt mig till det här företaget för en avkopplande massage, jag älskar verkligen att få massage och känna av dess effekter. När jag först upptäckte det här företaget blev jag direkt förälskad, personalen och omgivningen är helt underbar. Direkt när man kommer in i lokalen känner man av det lugn som sprider sig i kroppen, utöver det är personalen också fantastisk. De tar alltid väl hand om en och man blir behandlad på det sättet man som kund ska, de är dessutom extremt duktiga på att massera och få mig lugn under min massage i Åtvidaberg. Jag brukar variera mellan klassisk massage och medicinsk fibromassage, för att kunna påverka min fibromyalgi på ett bra sätt och för att kunna ge hela massagen den avslappningen den behöver. Båda typerna av massage ger bra effekter på min kropp och mitt psyke, jag känner mig alltid lugn och avslappnad när jag går därifrån efter min massage. Att personalen är lugn påverkar såklart mig som kund också, deras lugn sprider sig till mig och jag har lättare att slappna av. Eftersom jag uppskattar massagen jag får hos dem är det alltid dit jag vänder mig när jag känner att kroppen behöver en massage, sedan mitt första besök hos dem har jag inte gått till något annat företag för en massage i Åtvidaberg.