Professionella ansiktsbehandlingar

Ja, känner mig minsta sagt sugen på att gå och göra den där ansiktsbehandlingen. Är närmare två veckor sedan jag bokade tid för den nu och det är så segt att vänta. Men antar att jag ska ta det som något bra, för att det måste betyda att Mecka Hud, Kropp & Själ i Mölndal är ett bra val av salong. Skulle nog bli lite misstänksam om de inte hade haft någras om helst kunder.

Det blir första gången jag går på en professionell ansiktsbehandling i Mölndal, eller överhuvudtaget faktiskt. Har gjort ansiktsmasker och sådant själv hemma, men vet att det inte riktigt är samma sak. Att det ska vara väldigt mycket bättre med behandlingar på en salong, både med produkterna de använder sig av samt med sättet som de applicerar dem.

Att de på Mecka Hud, Kropp & Själ har utbildade hudterapeuter är inte direkt något minus heller. Det betyder att de kommer att kunna avgöra min hudtyp enkelt, vilket kan underlätta mycket och bli väldigt skönt. Men ja, istället för att tänka så mycket är det betydligt lättare att övergripande överlåta ansvaret till några som faktiskt vet vad de gör så att man kan få den hudvård som ansiktet behöver.

Tyckte inte att Mecka Hud, Kropp & Själ i Mölndals pris för ansiktsbehandlingen var så farligt dyrt heller. Så vem vet, om det är skönt och verkar bra så kanske jag börjar att gå på fler sådana behandlingar. Ansiktsbehandlingar för ett högre välmående!