Reikihealing som verkligen fungerar

Reikihealing för ökat välmående, jag förstår inte varför inte fler testar det. Det finns ändå så många olika sorters medicinska metoder och folk verkar vara så mycket mer villiga att proppa i sig tabletter med en massa biverkningar men de är inte lika villiga att testa på reikihealing för att de tycker det verkar skumt. Jag menar de borde ju inte vara emot att testa det för det har ju inga direkta biverkningar, för det är väldigt sällan healing kan göras på fel sätt.

Så som helaren jag går till på Mediala Ting i Västerås för reikihealing har beskrivit behandlingarna för mig så är det ett sätt att uppnå ökat välmående genom påverkan av energierna vi har i kroppen. Det är samma energier som finns i resten av universum. Genom att röra dem så att de rör sig på andra sätt, mer positiva sätt genom kroppen så minskar negativa energier och krafter i kroppen och man mår bättre.

Jag tror verkligen på det med reikihealing och har gått på behandlingar med jämna mellanrum hos Mediala Ting i Västerås i över ett år nu. Och jag tycker att det har gjort stor skillnad. Jag har inte alls lika ont i kroppen men framförallt så tycker jag att det har påverkat min mentala hälsa. Låter så formellt när jag uttrycker mig så, men det jag menar är att från och med att jag testade på reikihealing för första gången inte alls är lika spänd och har inte alls lika lätt för att bli stressad. Jag har fått något sorts inre lugn, och inte för något som jag har jobbat fram själv, utan det kom till bara sådär av att jag var på healingen hos Mediala Ting.