Glöm inte bort lymfsystemet

Hej alla fina läsare! Jag hoppas verkligen att ni mår bra och har en fin dag, oavsett hur ni mår tänkte jag förgylla er dag med ett inlägg. Min tanke är att berätta för er om när jag var på lymfmassage i Helsingborg, som vanligt hoppas jag att ni kommer gilla det ni läser.

Anledningen till att jag valde att gå på just en lymfmassage i Helsingborg var för att jag ville få en massage som arbetade med lymfan. Lymfsystemet är ofta kallat det bortglömda systemet för att många inte har så vet så mycket om det och dess funktion. För bara några veckor sedan hade jag inte heller bra koll på det, men när jag började lära mer förstod jag fort hur viktigt det är att ha ett väl fungerande lymfsystem. Av den anledningen valde jag att boka in en lymfmassage i Helsingborg. Företaget jag valde att vända mig till heter Harmoni & Balans, ett riktigt bra företag om ni frågar mig. Av dem har jag fått riktigt bra kundservice, bemötandet och behandlingen var helt underbar. Utöver att massagen var bra för mitt lymfsystem kan jag även meddela att den var bra för mig på andra plan också. Redan under massagen kände jag hur jag kunde koppla av på ett annat plan, denna avkoppling följde med lång tid efteråt också. Att unna sig en massage med jämna mellanrum är något jag starkt tror på, att man kan slå ihop avslappning med något annat bra för kroppen tror jag definitivt är bra. Det känns även bra att ha gjort något bra för mitt lymfsystem, något jag kommer fortsätta att göra i framtiden. Jag kommer inte vara en av dem som glömmer av det här systemet, dessutom tycker jag att ni läsare ska ta tag i det och lära er mer om lymfsystemet och kanske till och med boka in en lymfmassage i Helsingborg eller där ni bor.