Vägen till livsglädje är en process

Det finns mycket som kan stå i vägen för vårt välmående och livsglädje. Vi kan ha det mesta vi behöver i livet och överlag ha det väldigt bra, men så fort det händer någonting negativt så fokuserar vi på det så mycket mer än det positiva. Vi låter de negativa tankarna ta upp så mycket mer plats i huvudet på oss än de positiva vilket bara gör att vi blir olyckliga.

Dock är det allt annat än lätt att ändra sitt tankesätt helt på egen hand. Att gå från ångest till livsglädje är en process där det många gånger krävs samtal med en terapeut eller psykolog för att behandla dem. Du kan gå på samtal hos GlädjeLyckan i Hallsberg om du önskar och genom att gå dit så kan du få en chans till samtal tillsammans med någon som själv har gått igenom de svåra etapperna i livet och kommit ut på andra sidan med stor livsglädje.

GlädjeLyckan har sina lokaler i Hallsberg men jag som bor i Kumla har inte haft några som helst problem med att åka ut till Hallsberg för att gå på samtal där. Jag kanske inte skulle säga att jag har total livsglädje än, vet inte om man någonsin får det, men jag kan faktiskt säga att jag når bättre. Så samtalen hos GlädjeLyckan har hjälpt för åtminstone mitt välmående så tänker att det kanske skulle kunna hjälpa dig i ditt liv också med bekämpandet av de negativa tankarna.