Kiropraktik i Oskarshamn

Hej på er! Nu har det gått en hel månad av träning och det känns så himla skönt att jag fortfarande är skadefri, det trodde jag inte inför denna säsongen med tanke på hur det såg ut förra året. Inför varje träning och match förra året så fick jag lite kiropraktik av min tränare, jag är fortfarande högst osäker på om det verkligen var någon kiropraktik eller om han bara chansade lite. Det hjälpte till en viss grad och jag gick hela höstsäsongen med bara lite skavanker, men ingenting som kunde hålla mig borta från träning. Dessvärre så fick min tränare lämna sitt uppdrag senare i år och jag var väldigt orolig för hur det skulle påverka mig. Jag var absolut inte rädd för att inte få spela, utan rädslan var snarare om jag skulle kunna spela. Under alla mina år som jag har bott i Oskarshamn så har jag alltid spelat i det här laget och har varit en viktig pjäs i vårat anfallsspel, så det har aldrig varit några oroligheter ur det perspektivet. Men jag visste inte riktigt hur det skulle gå med min skada nu. Felet på mig är att min rygg är lite skev vilket gör att jag omedvetet belastar ett ben mer än det andra vilket ledde till skador i det benet. Det min tränare gjorde var att han knäckte till ryggen på en rad olika sätt så att min rygg höll sig rak under en stund. Med hjälp av det så kunde jag genomföra nästan 90 minuter, oftast blev jag lite för trött sista kvarten och var tvungen till att byta men jag höll mig fri från skador. Utan honom har jag nu provat med riktig kiropraktik i Oskarshamn och det enligt kiropraktorn så har min rygg blivit mycket rakare vilket resulterat i att jag nu kan köra på som vanligt, men jag måste fortsätta att gå dit för kiropraktik med jämna mellanrum.